Sunday, May 1, 2011

Booklet Assignment - Separuh Mati..!

Pernah nampak gambar ni? yeaaa... dalam post sebelum ni kan ade. Untuk pengetahuan anda yang tak tau ape benda la gambar dekat atas ni... ini merupakan front cover booklet kami. semester ni under subject publication production (PUB252) kami dikehendaki menyiapkan high-end fashion booklet. yeaa... nampak mcm senang... booklet je kot...~! YESSS...!! dan kami ada organisasi kami sendiri... company sendiri... and its all about how to win a tender..! nak tengok company & organisasi kami??? 


ini adalah logo company kami; RedInk Advertising Agency Sdn Bhd. macam wow.! hahaha.. biasa jer... and organization chart kami;
CEO kami perempuan okeyhh...!! hahaha... penat sangat buat assignment ni... dari pemilihan concept & idea, models, job schedule, minute meetings, designing, printing, dummy presentation, final presentation.. seriously.. sangat meletihkan... tapi... at the end.. sangat berbaloi apabila company kami menang tender and i menang BEST SECRETARY AWARD..! hhahahaha... pening2 buat minute meeting, habis berpuluh/beratus ringgit print filing... (tapi sorry, tak sempat ambik gmbr file yg cantik tu) and i thank to all my group mates dengan kerjasama semua, kami menang tender. Thanx to: Munasfwah (wawa) CEO, Syahirah Mokhtazar (Editor in Chief), Adrien Maseri (Graphic & Creative team) & Nash Zulkifli (Photography team @ orang yang paling kuat bekerja) and seronok sangat bekerja dengan mereka semua. hopefully dapat bekerja dengan mereka lagi.. :) ok... a few pictures yang i boleh share dengan u guys semua;>> 








ni ada a few pictures of our design panels, models n products, printing session... hehehehe... Thanx to Miss Shafezah Abdul Wahab @ Shafi Abdul, Lecturer from Faculty of Communication & Media Studies (UiTM) Melaka. 
okeeeyhh....!!! :D 

4 comments:

  1. thanxxx.. gud luck ape nye.. dah submit dh.. dah menang tender pun.. hehehehe thanx.. :D

    ReplyDelete
  2. geram tgk pc apple tuh!!!! fuyooo...
    kim slm kat baju putih tuh....baju je la :P

    ReplyDelete
  3. hhhahaha.... groupmate i la... adrien maseri... tgk lah iklan twister orange... yg bwk motor skuter tu... ahhahaa... idea dia VAST okeyh...!

    ReplyDelete